Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 24g82kcal1.4g18.1g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)28g46kcal0.8g1.1g4.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g256kcal4.4g38.4g8.8g1g
Valittu annoskoko165g128kcal2.2g19.2g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna83g64kcal1.1g9.6g2.2g0.3g
Arvot/100g100g78kcal1.3g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469