Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.9g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)13g26kcal0.3g0.5g2.6g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g22g77kcal0.5g1.8g7.7g0g
Mansikka 19g9kcal0.1g1.6g0g0.4g
Banaani, kuorittu 26g23kcal0.3g4.8g0.1g0.5g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen39g24kcal0.1g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g569kcal9.8g73g25.4g3g
Valittu annoskoko166g285kcal4.9g36.5g12.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna83g142kcal2.5g18.3g6.4g0.8g
Arvot/100g100g172kcal3g22.1g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705