Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään28g56kcal4.9g0g4.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g67g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl19g5.6kcal0.9g0.4g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa7.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g257kcal13.6g19g14.6g2g
Valittu annoskoko165g129kcal6.8g9.5g7.3g1g
Annoskoko puolitettuna83g64kcal3.4g4.8g3.7g0.5g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382