Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Bataatti, kuorittu 10g8.4kcal0.2g1.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%10g18kcal0.7g0.1g1.6g0.2g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 5.2g6.6kcal1.1g0g0.2g0g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g128kcal5g7.2g7.8g2.8g
Valittu annoskoko166g64kcal2.5g3.6g3.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna83g32kcal1.3g1.8g2g0.7g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.2g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108110