Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio78g51kcal7.8g3.3g0.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 25g11kcal2.5g0.1g0g0g
Mansikka 63g29kcal0.3g5.3g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g181kcal21.2g17.4g0.6g2.4g
Valittu annoskoko166g91kcal10.6g8.7g0.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna83g45kcal5.3g4.4g0.2g0.6g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.3g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191