KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 23g7.6kcal0.1g1.3g0g0.6g
Lanttu 23g6.8kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kukkakaali 23g5.6kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.4g3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g27g30kcal4.9g0.4g0.9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g12g29kcal2.2g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g223kcal17.4g15.4g9.8g4g
Valittu annoskoko166g112kcal8.7g7.7g4.9g2g
Annoskoko puolitettuna83g56kcal4.4g3.9g2.5g1g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146