Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g1.1g4.2kcal0g0.2g0.4g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Chilikastike original, Felix2.1g1.9kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Persilja 2.1g0.6kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g23g50kcal2.7g0.6g4.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 7g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g184kcal7.6g14.4g9.8g2.4g
Valittu annoskoko166g92kcal3.8g7.2g4.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna83g46kcal1.9g3.6g2.5g0.6g
Arvot/100g100g56kcal2.3g4.3g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030