Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g98g35kcal2.5g3.4g0g2.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g14g3.4kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g272kcal17.2g15.4g12.8g6.2g
Valittu annoskoko166g136kcal8.6g7.7g6.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna83g68kcal4.3g3.9g3.2g1.6g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g3.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493