Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1000g600kcal15g130g1g9g
Vehnäjauho puolikarkea 375g1287kcal38.2g262.5g4.5g13.1g
Kananmuna kuorineen punnittu150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g125g325kcal37.5g2.5g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g4801kcal214.4g791g75.6g44.2g
Valittu annoskoko1650g2401kcal107.2g395.5g37.8g22.1g
Annoskoko puolitettuna825g1200kcal53.6g197.8g18.9g11.1g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192