Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 225g499kcal39.4g0g38.3g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g509g738kcal27g147.7g3.6g6.6g
Maito, Kevyt699g321kcal22.4g33.5g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g113g315kcal21.4g0g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3303g3920kcal234.2g368g164.8g15.2g
Valittu annoskoko1652g1960kcal117.1g184g82.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna826g980kcal58.6g92g41.2g3.8g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040