Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 375g470kcal78.8g0g16.9g0g
Naudan paahtopaisti375g417kcal81.1g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3303g2041kcal328.4g46.6g55.4g19g
Valittu annoskoko1651g1021kcal164.2g23.3g27.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna826g510kcal82.1g11.7g13.9g4.8g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355