Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g1172g4159kcal76.2g374.9g269.5g21.1g
Taloussuklaa, Fazer352g1810kcal13.7g196.8g105.4g18.6g
Kananmuna kuoreton 129g184kcal16.1g0.4g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g12307kcal212g1144.2g776.2g79.4g
Valittu annoskoko1652g6153kcal106g572.1g388.1g39.7g
Annoskoko puolitettuna826g3077kcal53g286.1g194.1g19.9g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305745