Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g348g209kcal34.8g14.9g1g0g
Sokeri 591g2399kcal0g590.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 306g436kcal38.2g0.9g31.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 271g930kcal27.6g189.8g3.3g9.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 50g185kcal9.3g5.5g10.9g15.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g67kcal0g16.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g626kcal0g0g69.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g9704kcal219.8g1636g232.2g49.4g
Valittu annoskoko1652g4852kcal109.9g818g116.1g24.7g
Annoskoko puolitettuna826g2426kcal55g409g58.1g12.4g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321920