Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g1406g464kcal8.4g78.7g2.8g35.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)127g797kcal0g0g88.6g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 113g372kcal0.6g90.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g3265kcal18g339.2g182.8g70.2g
Valittu annoskoko1652g1633kcal9g169.6g91.4g35.1g
Annoskoko puolitettuna826g816kcal4.5g84.8g45.7g17.6g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498