Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1001g300kcal10g40g3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi200g20kcal3g3g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija125g388kcal13.8g0g35g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.8g17.5g0g
Tonnikala öljyssä 75g143kcal20.4g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g2133kcal99.6g104.4g124.6g0.6g
Valittu annoskoko1656g1067kcal49.8g52.2g62.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna828g533kcal24.9g26.1g31.2g0.2g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995