Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl986g1302kcal129.2g3g81.9g0g
Voi 90g651kcal1.1g0.4g72.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g269g1614kcal64.6g17.8g145.3g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl299g1067kcal6g9g113.6g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g9316kcal401.8g72.2g827.4g0g
Valittu annoskoko1656g4658kcal200.9g36.1g413.7g0g
Annoskoko puolitettuna828g2329kcal100.5g18.1g206.9g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765