Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g23g84kcal3.3g13.7g1.6g2.2g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g13g48kcal2.4g5.7g1.1g2.4g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g66g113kcal1.3g1.1g11.4g0.4g
Mustikka metsä- 40g18kcal0.2g2.5g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g734kcal14.4g85.8g34g12.6g
Valittu annoskoko166g367kcal7.2g42.9g17g6.3g
Annoskoko puolitettuna83g184kcal3.6g21.5g8.5g3.2g
Arvot/100g100g221kcal4.3g25.9g10.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243669