Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g50g58kcal11g0g1.2g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g31kcal0.5g0.5g2.9g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 17g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g288kcal24.4g10g14.8g3.4g
Valittu annoskoko166g144kcal12.2g5g7.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna83g72kcal6.1g2.5g3.7g0.9g
Arvot/100g100g87kcal7.3g3g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368