Juustomureke (karppaajille)

Sekoita munat ja kerma.

Anna paisua 10min
sekoita jauheliha ja haluamasi mausteet.

Esim pippuri, jauhelihamauste, aromisuola, sipulijauhe tai paloiteltu sipuli.

sekoita hyvin sekaisin ja lisää perään juustoraaste.

Sekoita vielä lisää ja painele taikina tiiviiksi.

Taputtele pellille n. 10cm leveä ja 5cm korkea pötkö.

Pituutta tälle tulee n. 20-30cm

paista 60-70min verran 200C keskiritilällä.

Nauti raikkaan raejuusto-salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Herrmann
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha109g181kcal20.8g0g10.9g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Arkijuustoraaste (Valio)16g58kcal4.7g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g602kcal58.2g1g40g0g
Valittu annoskoko166g301kcal29.1g0.5g20g0g
Annoskoko puolitettuna83g151kcal14.6g0.3g10g0g
Arvot/100g100g181kcal17.5g0.3g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204157