Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20g0.3g1g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g88g34kcal2.9g2.7g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g11g75kcal0.1g0.1g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g631kcal16.4g86.2g23.4g2g
Valittu annoskoko166g315kcal8.2g43.1g11.7g1g
Annoskoko puolitettuna83g158kcal4.1g21.6g5.9g0.5g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249655