Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g19g66kcal2.4g13.1g0.3g1g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g14g37kcal0.1g0.5g3.9g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)7.5g9kcal0.5g1.2g0.2g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g224kcal6g29.6g8.8g12.4g
Valittu annoskoko166g112kcal3g14.8g4.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna83g56kcal1.5g7.4g2.2g3.1g
Arvot/100g100g67kcal1.8g8.9g2.6g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251610