Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 23g26kcal3.8g0g1.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g11g28kcal1.6g0.4g2.3g0g
Pinaattipakaste 150g8.5g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g11g6kcal0.6g0.6g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g182kcal14g13.4g7.4g2g
Valittu annoskoko167g91kcal7g6.7g3.7g1g
Annoskoko puolitettuna83g46kcal3.5g3.4g1.9g0.5g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369