Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 56g60kcal13g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika keskiarvo 14g4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka14g1.5kcal0.2g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.4g3.7kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g7.6g4.6kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g193kcal29.6g8.4g4g2.8g
Valittu annoskoko167g97kcal14.8g4.2g2g1.4g
Annoskoko puolitettuna83g48kcal7.4g2.1g1g0.7g
Arvot/100g100g58kcal8.9g2.5g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872