Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%100g139kcal19g0g7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 27g38kcal3.4g0.1g2.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa22g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g371kcal45.6g3.2g19.6g1g
Valittu annoskoko166g186kcal22.8g1.6g9.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna83g93kcal11.4g0.8g4.9g0.3g
Arvot/100g100g112kcal13.7g1g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684