Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Herkkusieni 131g21kcal2.8g0.4g0.4g2g
Tomaattimurska 350g103kcal2g18.6g0.7g6.7g
Katkarapu 175g120kcal25.3g0g1.9g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 88g262kcal15.8g1.1g21.9g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty526g736kcal27.1g146.9g3.6g17.9g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3325g2720kcal155g371.4g59.8g67.8g
Valittu annoskoko1663g1360kcal77.5g185.7g29.9g33.9g
Annoskoko puolitettuna831g680kcal38.8g92.9g15g17g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753