Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 199g1709kcal2.4g0g192.1g0g
Vesi1118g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g133g461kcal8g99.5g1.9g3.2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g210g713kcal4.2g6.3g73.3g0g
Maustepippuri, annos 1g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g5795kcal30.4g215.8g535g9.4g
Valittu annoskoko1666g2897kcal15.2g107.9g267.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna833g1449kcal7.6g54g133.8g2.4g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522