Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 240g355kcal51.7g0g16.3g0g
Vesi661g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 240g71kcal1.3g12.7g0.5g4.6g
Kidneypapu keitetty 100g138g131kcal9.5g20.2g0.7g9.5g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g138g131kcal9.7g20.7g1.4g11.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 240g82kcal2.6g13g0.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3336g1701kcal149.6g133.2g56.8g64.4g
Valittu annoskoko1668g851kcal74.8g66.6g28.4g32.2g
Annoskoko puolitettuna834g425kcal37.4g33.3g14.2g16.1g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179