Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 827g1179kcal103.3g2.5g84.7g0g
Smetana, Valio, hyla150g586kcal3g3.8g63.1g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g301g703kcal34g1.5g66.1g0g
Oliiviöljy 90g797kcal0g0g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3336g6694kcal288.4g44.4g609.4g10.2g
Valittu annoskoko1668g3347kcal144.2g22.2g304.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna834g1673kcal72.1g11.1g152.4g2.6g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392