Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g625g156kcal8.1g26.2g1.2g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow531g452kcal24.4g79.7g2.7g26.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3338g3101kcal255g211.8g132.8g53.2g
Valittu annoskoko1669g1550kcal127.5g105.9g66.4g26.6g
Annoskoko puolitettuna834g775kcal63.8g53g33.2g13.3g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465