Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1126g270kcal13.5g38.3g2.3g23.6g
Paprika, punainen135g35kcal1.2g6.2g0.5g2.7g
Porkkana 37g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen225g313kcal42.8g0g15.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)90g110kcal2g24.5g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3339g1480kcal119.4g142g38g55.8g
Valittu annoskoko1669g740kcal59.7g71g19g27.9g
Annoskoko puolitettuna835g370kcal29.9g35.5g9.5g14g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741