Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa109g19kcal0.4g2.7g0.7g0.8g
Pekoni (Dulano)13g34kcal2.4g0.4g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g11g43kcal3.2g0.2g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g253kcal17.2g8g17g2g
Valittu annoskoko167g126kcal8.6g4g8.5g1g
Annoskoko puolitettuna84g63kcal4.3g2g4.3g0.5g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882