Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g13g44kcal1.5g8.9g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki38g41kcal9.4g0.2g0.4g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste14g51kcal4.1g0.2g4g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g25g40kcal2g1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g466kcal44.2g26g21.6g0.8g
Valittu annoskoko167g233kcal22.1g13g10.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna84g117kcal11.1g6.5g5.4g0.2g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850