Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 60g17kcal0.7g2.4g0.1g1.3g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g30g45kcal5.1g0.1g2.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g135kcal12.2g5g6.4g2.6g
Valittu annoskoko167g67kcal6.1g2.5g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna84g34kcal3.1g1.3g1.6g0.7g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704