Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g78g38kcal1.1g6.1g1.1g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 63g139kcal11g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g365kcal24.8g14g23.4g1.8g
Valittu annoskoko168g183kcal12.4g7g11.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna84g91kcal6.2g3.5g5.9g0.5g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811