Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Kaali, valkokaali87g18kcal1g3g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 4.4g14kcal0.4g2.8g0.1g0.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g304kcal19.8g14.8g18.2g5.4g
Valittu annoskoko168g152kcal9.9g7.4g9.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna84g76kcal5g3.7g4.6g1.4g
Arvot/100g100g91kcal5.9g4.4g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423