Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore21g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g122kcal1.6g6.8g8.8g3g
Valittu annoskoko168g61kcal0.8g3.4g4.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna84g31kcal0.4g1.7g2.2g0.8g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839