Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)76g103kcal15.2g0.1g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl56g48kcal0.8g2.5g3.9g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g417kcal34.6g11.4g25.6g1.8g
Valittu annoskoko168g208kcal17.3g5.7g12.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna84g104kcal8.7g2.9g6.4g0.5g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883