Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 112g161kcal18g0g10g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl45g153kcal0.9g1.3g15.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.4g6.9kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g649kcal38.4g7.6g51.6g0.2g
Valittu annoskoko168g325kcal19.2g3.8g25.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna84g162kcal9.6g1.9g12.9g0.1g
Arvot/100g100g194kcal11.5g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502