Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g15g47kcal1.5g9.5g0.3g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g74g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 25g34kcal3.1g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g263kcal12.2g39.6g5.8g4g
Valittu annoskoko167g131kcal6.1g19.8g2.9g2g
Annoskoko puolitettuna84g66kcal3.1g9.9g1.5g1g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274