Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Oivariini, 60 (100g)3.9g22kcal0g0g2.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl56g191kcal1.1g1.7g19.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g56g14kcal1g1.7g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g529kcal4.8g8.6g52.2g2.8g
Valittu annoskoko168g265kcal2.4g4.3g26.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna84g132kcal1.2g2.2g13.1g0.7g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957