Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g19g17kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g267g640kcal29.3g8g53.3g0.5g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g200g88kcal4.4g16g0.6g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g200g54kcal1.8g10g0.6g5.2g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)13g96kcal0.1g0.5g10.7g0g
Chili mausteseos, Old El Paso2.7g7.5kcal0.2g1.3g0.2g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g267g53kcal2.9g7.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3344g1937kcal80g92.8g135.8g13.4g
Valittu annoskoko1672g968kcal40g46.4g67.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna836g484kcal20g23.2g34g3.4g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577