Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 600g730kcal127.4g0g24g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Paprika vihreä 255g54kcal2.4g6.4g0.8g4.8g
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.8g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi105g89kcal5g16.8g0.4g0g
Ruokakerma Valio 5%300g180kcal3.6g8.4g15g0g
Smetana, Valio, hyla150g585kcal3g3.7g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g3446kcal289.2g97g208.4g19.6g
Valittu annoskoko1674g1723kcal144.6g48.5g104.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna837g861kcal72.3g24.3g52.1g4.9g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162