Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g1520g1596kcal121.6g212.8g30.4g152g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 56g495kcal0g0g56g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g80g310kcal26.4g0g22.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3352g4812kcal296.2g426.2g218.2g304g
Valittu annoskoko1676g2406kcal148.1g213.1g109.1g152g
Annoskoko puolitettuna838g1203kcal74.1g106.6g54.6g76g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308