Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 858g6224kcal10.2g3.4g697.5g0g
Kananmuna kuoreton 1049g1496kcal131.1g3.1g107.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 744g2455kcal14.9g22.3g260.2g0g
Manteli 953g5871kcal229.4g62.9g514.8g68.6g
Leivinjauhe 95g168kcal5g36g0g0.5g
Philadelphia tuorejuusto 200g1907g4862kcal112.5g61g455.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 953g3147kcal19.1g28.6g333.7g0g
Punaherukka 1430g810kcal20.6g107.2g5.7g71.5g
Mustaherukka 1382g814kcal14.7g107.8g5.5g80.2g
Mansikka 572g266kcal2.9g48g1.1g10.9g
Sokeri 57g232kcal0g57.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g52689kcal1120.8g1074.8g4763.4g463.4g
Valittu annoskoko10000g26345kcal560.4g537.4g2381.7g231.7g
Annoskoko puolitettuna5000g13172kcal280.2g268.7g1190.9g115.9g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647