Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1125g852kcal21g173.5g2.3g11.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%450g540kcal13g20.2g45g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3357g2879kcal73.2g403g95.4g27.4g
Valittu annoskoko1679g1440kcal36.6g201.5g47.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna839g720kcal18.3g100.8g23.9g6.9g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456