Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Lohipakaste PIRKKA87g157kcal17.5g0g9.6g0g
Mustapippuri 1.4g4kcal0.2g0.5g0g0.4g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 6.1g43kcal0g0g4.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 22g7.4kcal0.7g1.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl22g19kcal0.3g1g1.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g520kcal39.6g16.2g32.2g2.2g
Valittu annoskoko168g260kcal19.8g8.1g16.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna84g130kcal9.9g4.1g8.1g0.6g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.8g9.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124