Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kesäkurpitsa51g8.7kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Aurajuusto25g84kcal5g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g299kcal11.4g9.2g24.4g3.2g
Valittu annoskoko168g150kcal5.7g4.6g12.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna84g75kcal2.9g2.3g6.1g0.8g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569