Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Bataatti, kuorittu 8.7g7.1kcal0.1g1.5g0g0.3g
Palsternakka 4.4g2.8kcal0g0.5g0g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g114kcal3.6g18g2.4g2.6g
Valittu annoskoko168g57kcal1.8g9g1.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna84g28kcal0.9g4.5g0.6g0.7g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323097