Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 52g104kcal1.4g0.4g10.1g3.5g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g100g95kcal5g15g1.5g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.5g1.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.4g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g516kcal13.2g32.2g35.6g7.2g
Valittu annoskoko168g258kcal6.6g16.1g17.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna84g129kcal3.3g8.1g8.9g1.8g
Arvot/100g100g154kcal3.9g9.6g10.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173