Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa61g10kcal0.2g1.5g0.4g0.4g
Kanamuna kuoreton, annos 100g21g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 14g44kcal1.5g8.3g0.3g0.8g
Purjosipuli 26g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g39g96kcal6.7g1.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g466kcal23g23.4g31.4g3.6g
Valittu annoskoko168g233kcal11.5g11.7g15.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna84g117kcal5.8g5.9g7.9g0.9g
Arvot/100g100g139kcal6.8g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630